На Львівщині в аварії постраждала сім'я з Луцька. Їм шукають донорів крові

На Львівщині в аварії постраждала сім'я з Луцька. Їм шукають донорів крові

Учора, 9 січня, на трасі Львів-Луцьк сталася аварія, де травмувалася сім’я з Луцька. Легковик Mazda 5 і рейсовий автобус «Львів-Радехів» зіткнулися у Львівській області. Наразі лучанам шукають донорів крові будь-якої групи.

На момент зіткнення в автобусі перебувало 8 пасажирів. Водій 1962 року отримав травми і був госпіталізований у клінічну лікарню швидкої допомоги Львова. Також травмувалися троє пасажирів автобуса, – повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.

Конструкціями автомобіля «Mazda 5» було затиснено пасажирку 1983 року народження та водія 1987 року народження. Рятувальники за допомогою гідравлічного спорядження деблокували пасажирку та водія. Також на задньому сидінні легкового автомобіля «Mazda 5» знаходився хлопчик 2012 року народження, який внаслідок ДТП, за інформацією медиків, отримав легкі забійні травми та перебував в стані шоку. Потерпілих з травмами різного ступеня важкості та дитину було госпіталізовано в клінічну лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

«Наші лучани Людмила Глинчук, Людмила Деменік та її чоловік Сергій Демих з сином Тимофієм, якому 9 років, потрапили вчора вранці у страшну аварію по трасі Львів- Луцьк. Терміново потрібна будь-яка кров у лікарню, що знаходиться на вулиці Миколайчука, 9 у місті Львові», – повідомляють волонтери у соцмережах.

Як інформує ГУНП Львівщини, 35-річний водій автомобіля «Mazda», мешканець Волинської області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з рейсовим автобусом «БАЗ» сполученням «Радехів-Львів» під керуванням 59-річного жителя одного з сіл Червоноградського району.

Також волонтери просять про фінансову допомогу для постраждалих лучан. 

Номер картки сестри:

4149 4993 4704 0097

Данилюк Оксана

 

Нагадаємо, сьогодні у Луцькому районі п’яний водій збив на смерть 20-річного хлопця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі здорожчає вартість проїзду
Наступна новина «Як Ісусик народився»: у Годомичах зберегли колядку з «репресованого» дитячого журналу. СВОЯ ІСТОРІЯ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні