На Волині поховали загиблого на війні батька трьох дітей Віктора Котиковича. ФОТО

На Волині поховали загиблого на війні батька трьох дітей Віктора Котиковича. ФОТО

Сьогодні Маневицька громада попрощалася із військовослужбовцем Віктором Котиковичем, жителем села Троянівка, який загинув 29 грудня внаслідок важких поранень, отриманих під час стрілецького бою у Донецькій області.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді. 

Добрий син та батько, найкращий брат, вірний друг, надійний побратим і мужній воїн – один з перших став на захист своєї Батьківщини.

У Віктора Івановича залишилася донечка Неоніла (2015 р.н.) та два сина Станіслав (1997 р.н.) та Владислав (1999 р.н.). Станіслав, як і його відважний батько стоїть на захисті територіальної цілісності та незалежності своєї держави.

Вся громада зібралась, щоб вшанувати пам’ять та провести в останню дорогу нашого мужнього захисника. Поховали Героя на місцевому кладовищі, де відбулось заупокійне богослужіння та прощання з загиблим воїном.

Батькам Віктора Котиковича вручили «Пам'ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах Збройних сил України» від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від завтра Луцьком курсуватиме менше тролейбусів №15
Наступна новина Волинських братів-комуністів звільнили з-під варти
Останні новини
Схожі новини