Через митні пости Волині випустили у обіг 7 автівок, які раніше їздили на єврономерах

Через митні пости Волині випустили у обіг 7 автівок, які раніше їздили на єврономерах
Джерело фото: Обозреватель

Станом на 29 листопада за деклараціями громадян, які раніше користувались в Україні легковими автомобілями з іноземною реєстрацією, Волинська митниця випустила у вільний обіг 7 автівок, які раніше їздили на іноземних номерах.

Шість з них оформили на митному посту «Луцьк», один – на митному посту «Ягодин», повідомляє ГУ ДФС у Волинській області. 

П’ятеро громадян, які легалізували авто, мешкають у Волинській області. Решта – скористались наданим законом правом звертатися до будь-якого органу доходів і зборів, без застережень щодо місця їхньої реєстрації.

Без виїзду за межі України вони подали до митниці декларацію за встановленою формою, сплатили до бюджету разом понад 515 тисяч гривень і отримали документи для подальшої реєстрації у сервісному центрі МВС.

До слова, у Ягодині перший у практиці митного оформлення за новими правилами  автомобіль «Volkswagen» - 1999 року виготовлення. Його власник – мешканець прикордоння. Раніше він не міг оформити це авто, оскільки воно не відповідає стандарту Євро-5.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Питала мама, як люди на Волині. Кажу: «Шикарні! І пашуть як прокляті», - Савченко. ЦИТАТНИК
Наступна новина На Волині розшукують злочинця з Білорусі . ФОТО
Останні новини
Схожі новини