На найбільшому в Україні заводі з виробництва шин виникла пожежа

На найбільшому в Україні заводі з виробництва шин виникла пожежа

У Білій Церкві Київської області сталася пожежа на території найбільшого в Україні підприємства з виробництва шин та автомобільних покришок «Росава». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє dtp.kiev.ua.

«НП під Києвом в м. Біла Церква: загоряння на заводі з виробництва автошин «Росава», – йдеться в повідомленні. Зазначається, що на місце події прибули працівники ДСНС. Причини загоряння поки що невідомі.

Як передає УНІАН, Державна служба з надзвичайних ситуацій у Київській області надала коментар до ситуації:

«3 травня о 17:34 до Служби порятунку м. Біла Церква, Київської області надійшло повідомлення про загоряння в складському приміщенні розміром 20х150 м. До місця пожежі направлено техніку і особовий склад в кількості 15 одиниць техніки та 67 чоловік особового складу. На місці події виявлено 2 потерпілих (ймовірно працівники підприємства). О 18:25 вогнеборці локалізували пожежу на площі 1000 м2», – йдеться в повідомленні.

Станом на 21.30 гасіння пожежі ще тривало.

Агентство УНН повідомляє, що через викид у повітря великої кількості шкідливих речовин є загроза хімічного отруєння.

«На підприємстві активно використовували фосфор, є загроза хімічного отруєння», – зазначають медики в коментарі виданню, додавши, що мають на увазі співробітників підприємства, а також рятувальників, які вдихали продукти горіння. Медики зазначили, що уже отримали кілька скарг від тих, хто перебував на місці події.

За інформацією «Цензор.Нет», сьогодні стало відомо, що акціонери білоцерківської «Росави» вирішили ліквідувати компанію, рішення про що було прийнято на загальних зборах ще 20 квітня.

Нагадаємо, на складах у Балаклії знову почалася пожежа, лунають вибухи снарядів, для гасіння пожежі задіяні вертольоти, літак і пожежні танки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі поблизу Луцька пенсіонер зарізав односельця: подробиці вбивства
Наступна новина Труп у підвалі, ДТП у Ковелі та ремонт луцької вулиці: ТОП-3 за 3 травня
Останні новини
Схожі новини