Місцевим громадам - 10 млн грн в цьому році, - позиція бюджетної комісії | Волинська обласна рада

Місцевим громадам  - 10 млн грн в цьому році, - позиція бюджетної комісії | Волинська обласна рада

Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики депутати підтримали пропозицію Ірини Вахович щодо внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування у Волинській області на 2016 - 2018 роки. Йдеться про те, щоб збільшити видатки в цьому році на співфінансування впровадження проектів-переможців обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив за рахунок коштів обласного бюджету (грантів) та інших джерел, не заборонених бюджетним законодавством з 1,5 млн грн до 10 млн грн.

До слова на завтрашню сесію виноситься питання Про внесення змін до Порядку відбору інвестиційних програм і проектів, реалізація яких здійснюватиметься з використанням фінансових ресурсів бюджету розвитку обласного бюджету, яке вніс Михайло Імберовський. Цей проект рішення також підтриманий бюджетною комісією.

Комісія підтримала  ще один  проект цього ж депутата Про Бюджетний регламент Волинської обласної ради.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тіло луцького школяра, який втопився у Стиру, знайшли за 700-800 метрів від місця трагедії
Наступна новина На Волині розшукують чоловіка
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні