На польсько-українському кордоні у чергах застрягли 2300 вантажівок

На польсько-українському кордоні у чергах застрягли 2300 вантажівок

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок до пунктів пропуску на кордоні з Україною. У чергах стоять 2300 вантажних транспортних засобів.

Про це сказав на брифінгу речник Державної прикордонної служби (ДПСУ) Андрій Демченко, передає Суспільне

"Як і раніше блокування здійснюється на 6 пунктах пропуску. Станом на ранок 6 березня в чергах стоять 2300 вантажівок, які очікують на в'їзд в Україну", — розповів речник ДПСУ.

Він додав, що з п’ятниці польські протестувальники взагалі не пропускали вантажівки в обох напрямках по пункту пропуску «Шегині», у понеділок надійшла інформація, що протестувальники вирішили пропускати в бік України по 12 автівок раз на 12 годин. Таким чином кордон перетнуло по 60 вантажівок в обох напрямках.

За його словами, польські фермери не пропускають автівки, які слідують з України на в’їзд в Польщу, через пункт пропуску "Ягодин".

"З Польщі пропускають дуже повільно. За вчора було пропущено лише 70 вантажівок на цьому напрямку", — сказав Демченко.

Водночас легкові автівки та автобуси скрізь вільно перетинають кордон, для цієї категорії транспорту по той бік кордону рух не обмежується.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 3 роки в'язниці отримав волинянин, який збив 23-річну дівчину
Наступна новина Поблизу Ковеля зіткнулися чотири авто
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні