На потреби ЗСУ: на Волинській митниці вилучили 140 автомобілів

На потреби ЗСУ: на Волинській митниці вилучили 140 автомобілів
Фото: Суспільне Луцьк

Зі складів Волинської митниці на потреби Збройних сил України станом на 28 липня передали 140 автівок, котрі були ввезені на територію України з порушенням митних правил.

Про це Суспільному розповів керівник Волинської митниці Микола Татарчук.

Конфіскований транспорт, з його слів, передали після рішення суду за зверненням окремих військових частин і зареєстрованих відповідно до законодавства збройних формувань, котрі беруть участь у відсічі збройної агресії.

"На складах Волинської митниці накопичилась певна кількість товаро-матеріальних цінностей, які були вилучені під порушенням митних правил і очікують вирішення питання в суді. Якщо суд прийняв рішення щодо вилучення на користь держави, тоді в законному порядку передаємо на їхні потреби", – говорить очільник митниці.

Окрім авто, для військових передали засоби гігієни, лікарські засоби, шини та акумулятори, що були ввезені з порушенням. Микола Татарчук зазначив: із Волинської митниці на ЗСУ загалом передали товарно-матеріальних цінностей на більш як 30 мільйонів гривень.

Також на митниці зафіксували декілька випадків, коли власники автомобілів, які не встигли розмитнити свій транспорт під час "нульового" розмитнення, відмовилися від нього на користь української армії. Ці автівки, додав Микола Татарчук, також віддадуть на потреби військових.

Читайте також: Волинській бригаді передали позашляховик. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З Луцька на передову: VolWest Hub збирає 1,1 мільйона гривень на тактичну медицину для ЗСУ
Наступна новина Про ситуацію на Волинському та інших напрямках. Зведення Генштабу ЗСУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні