На потреби ЗСУ передадуть зброю, якою незаконно торгував лучанин

На потреби ЗСУ передадуть зброю, якою незаконно торгував лучанин

Суд вирішив передати на потреби ЗСУ зброю, якою незаконно торгував житель Луцька.

Про це інформує поліція Рівненської області. 

Нагадаємо, в жовтні минулоріч неподалік села Катеринівка Сарненського району, 37-річний лучанин за 45 700 гривень збув чотири гранати, автомат АК 12 та понад дві тисячі патронів калібру 5,45.

Затримали його на початку листопада під час чергового збуту зброї та боєприпасів у тому ж Сарненському районі. З місця події слідчі вилучили реактивну гранату, протитанкові гранатомети, а ще одну гранату поліцейські виявили в автомобілі зловмисника. Тоді свій «товар» він оцінив у 40 тисяч гривень.

Під час проведення санкціонованих обшуків у Луцьку правоохоронці вилучили понад 20 одиниць вибухових пристроїв та 600 набоїв різного калібру.

Його затримали та за процесуального керівництва Сарненської окружної прокуратури повідомили про підозру, а суд помістив під варту, де він перебуває і досі.

Слідчі зібрали достатньо доказів у справі та скерували матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом на розгляд суду. Свою вину у скоєних злочинах зловмисник визнав повністю.

За збут зброї та боєприпасів, а також за відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, Луцький міський суд присудив 37-річному чоловікові роки позбавлення волі з конфіскацією майна. Вилучену під час обшуків зброю та боєприпаси передадуть для потреб Сил Оборони.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бійцям волинської «сотки» потрібно закрити терміновий збір на ремонт авто
Наступна новина На Волині провели в останню земну дорогу воїна Руслана Рябого. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні