На Рівненщині на уроці побились дві вчительки

На Рівненщині на уроці побились дві вчительки

У школі села Решуцьк на Рівненської області побилися дві вчительки початкових класів на очах в учнів. На місце викликали фельдшера і поліцію. Після інциденту батьки охрестили клас бійцівським і не пускають дітей на уроки, бо їх обурило, що це бачили школярі. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Про те, що педагогині Ніна Іванівна та Тетяна Володимирівна побилися, розповіли учні початкових класів. Діти кажуть, що інцидент стався щойно почався урок.

Своєю чергою, Ніна Іванівна каже, що конфлікт почався, коли зайшла колега. Спочатку виникли питання щодо педагогічних курсів, а потім щодо розкладу уроків. Втім, сама вчителька просить не називати інцидент повноцінною бійкою, бо запевняє, що фізично сили вони не застосовували. 

"Кулаками ми не билися, просто я хотіла забрати, а вона не давала", - каже вчителька початкових класів Ніна Назарчук. 

А от інша учасниця бійки каже, що Ніна Іванівна "просто накинулася" на неї. Тетяна Володимирівна зізнається, що все розуміє і їй соромно.

"Вона просто накинулася на мене, хапала за руки, шарпала за курточку", - каже в.о. керівника Решуцької початкової школи Тетяна Хуторянська. 

У результаті інциденту в Тетяни Володимирівни піднявся тиск і довелося викликати медиків. На місце приїхав поліцейський, який склав на Ніну Іванівну протокол за дрібне хуліганство. Оскільки вона, зі слів очевидців, була ініціатором інциденту.

"Це був шок, тому що вчителі це особи, які мають подавати дітям приклад", - каже поліцейський офіцер громади Олександрійської ОТГ Володимир Ліскевич.

Згодом, як виявилося, конфлікт між педагогинями стався через посаду завідувача навчального закладу. Він триває відтоді, як Ніну Іванівну звільнили з посади в.о. керівника школи і призначили Тетяну Володимирівну. Відсторонена вчителька вважає рішення несправедливим, але селяни стають на бік потерпілої.

"Нам треба пам'ятник поставити, що з Ніною Іванівною ми стільки працюємо", - каже прибиральниця школи.

Нині в класі учнів немає, бо батьки третій день не пускають дітей до вчительки Ніни Іванівни. Остання ж не зовсім розуміє їхнього обурення і заявляє, що цей конфлікт має розв'язати начальниця відділу освіту Олександрійської сільради.

Та, своєю чергою, розповіла, що вже почала і перемовини, і службове розслідування. За її словами, такі дії неприпустимі, бо вони, перш за все, педагоги. Щодо дітей, то запевняє керівниця відділу освіти, від понеділка вони підуть до школи.

Тим часом Ніна Іванівна їде на курси, а після повернення на жінку чекає суд. Якщо буде встановлено провину вчительки, їй загрожує 51 гривня штрафу. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька тимчасово відключили воду
Наступна новина У Ковелі повідомили про підозрілу коробку на автовокзалі. Будівлю оточили
Останні новини
Схожі новини