На Різдво лучан запрошують на нічну театралізовану екскурсію

На Різдво лучан запрошують на нічну театралізовану екскурсію

7 січня у Луцьку відбудеться нічна екскурсія «Романтика та містика Лучеська», під час якої можна буде послухати різдвяні історії від Станіслава Хрустеля.

Про це повідомляють організатори, інформує «Волинська правда».

Проект екскурсії «Романтика та містика Лучеська» переміг у конкурсі соціальних проектів туристичного спрямування, який провели управління туризму та промоції міста Луцької міської ради спільно із Британською Радою в Україні.

На Братському мосту, де  і починається екскурсія, гостей зустріне Станіслав Хрустель, привид польського поміщика, що блукає вулицями Луцька уже понад чотири століття. Він привідкриє завісу історії і містичності Лучеська, старих традицій і порядків.

Саме на нічній театралізованій екскурсії «Романтика та містика Лучеська» усі охочі спробують «Нектар кохання» та залишать згадку про себе, щоб знову повернутися у древній Луцьк. Вся ця містерія пронизана романтикою, оскільки дана екскурсія проходить  із запаленими факелами  та старими ліхтарями, що розривають нічну пітьму.

Розпочнеться дійство о 18.00 год.

Вартість двохгодинної екскурсії з частуванням «Нектару кохання» – 50 грн.

Телефони для запису: 095-600-83-50, 097-745-53-92, 093-054-27-89, 28-64-16.

Для замовлення звертатися за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького 29/3а.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні заборонили полювати на лося
Наступна новина За рік лісова промисловість принесла Волині чверть мільярда
Останні новини
Схожі новини