На розвиток 19 округу нардеп Гузь залучив 26 мільйонів

На розвиток 19 округу нардеп Гузь залучив 26 мільйонів

За 3 роки депутатської діяльності Ігоря Гузя у Верховній Раді на розвиток Прибужжя йому вдалося залучити майже 60 мільйонів гривень. Тим самим він разом із командою зруйнували стереотип, що парламентаря в окрузі бачать тільки перед виборами, а вирішення нагальних потреб громад його начебто не хвилюють. 

Про це парламентар розповів під час публічного звіту про роботу в окрузі та парламенті за 2017 рік, який відбувся у Литовежі Іваничівського району.
Почути звіт обранця приїхали депутати Волинської облради, голови ОТГ, представники місцевого самоврядування, громадські активісти, керівники установ та організацій, журналісти. 

«Люди звикли, що про їхні проблеми згадують лише перед виборами, а коли депутати йдуть в парламент, то про округ не дбають. Ми з командою постійно працюємо в окрузі і детально вивчаємо проблеми кожного населеного пункту», - стверджує обранець.

З його слів, на нагальні проблеми міста Володимир-Волинський у 2017 році спрямували майже 3,6 млн грн, Нововолинська – майже 4,5 мільйона. Крім того, 5,5 млн грн надійшло на потреби громад Любомльського району, ще 6 млн грн субвенції спрямували у Володимир-Волинський район і понад 6 млн грн з державної казни виділили на вирішення питань мешканців Іваничівського району. 
Парламентар зауважив, що загальна сума субвенції, що за його сприяння надійшла цьогоріч у 19 виборчий округ, становить майже 26 мільйонів гривень.

«Люди дадуть свою оцінку. Ці 60 мільйонів зайшли в округ, і тут залишаються на розвиток громади. Якщо у мене є можливість, я ці кошти затягую в свій виборчий округ. Зокрема, цього року державними коштами охопили 220 об’єктів. Я не х тих народних депутатів, які прилетіли раз в рік в округ на «вертольоті», перерізали стрічку і назад полетіли. Як і щороку, особисто інспектує хід робіт кожного об’єкту та освоєння коштів у Прибужжі. Ми рекомендуємо уряду спрямовувати кошти туди, куди ці кошти найбільш необхідні», - резюмував він.

Прес-служба народного депутата України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховний Суд став єдиною касаційною інстанцією України. ВІДЕО
Наступна новина 9 правил, які зроблять робочу зустріч максимально ефективною
Останні новини
Схожі новини