На що очікувати під час отримання спадщини у США?

На що очікувати під час отримання спадщини у США?

Адвокати ТОВ «Адвокат в Європі» надають надійну підтримку під час процесу отримання спадщини у США та Канаді та передадуть успадковане майно на максимально вигідних умовах.

Коли громадянин України є одержувачем спадщини за заповітом від  родича із США, може виникнути велика кількість питань щодо процесу успадкування. Чи оподатковується спадщина за американськими законами? Скільки триває процес передачі грошових вкладень або власності на цінні активи за кордон? Які агентства у США мені потрібно повідомити про спадок? Чи стикаюся я з будь-якими обмеженнями, вимагаючи права власності на мою іноземну спадщину? На ці та інші питання Вам нададуть безкоштовну консультацію адвокати ТОВ «Адвокат в Європі».

Насамперед, будьте підозрілі до сповіщень на електронній пошті, що повідомляють про можливу спадщину. Адже існує безліч шахраїв, орієнтованих на іноземну спадщину. Шахраї зазвичай повідомляють Вам ім'я далекого родича (який може або не може бути фактично одним з ваших родичів), котрий псевдо помер в чужій країні без інших спадкоємців, окрім вас. У цьому випадку вас просять надати детальну інформацію про фінансовий рахунок для «адміністративних зборів», пов'язаних із вашою «спадщиною». Будьте уважні у таких випадках та без зволікань зверніться за юридичною консультацією!

Податки на спадщину, як правило, застосовуються до фондів та активів, перерахованих у заповіті. Ці податки стягуються і збираються країною, в якій мешкав спадкодавець. Незважаючи на те, що процедура апробації заповіту залежить від країни спадкодавця, спадкоємець зобов'язаний виконати всі податкові зобов'язання.

У Сполучених Штатах подарунок або успадкування, яке є результатом смерті людини, відомий як подарунок за заповітом. За одним винятком, IRS не накладає жодних зобов'язань щодо майна чи спадщини на бенефіціарів подарунків за заповітом. Крім того, подарунок за заповітом не вважається оподатковуваним доходом і не повинен включатися до визначення такого доходу за формою 1040.

Незважаючи на те, що в бюрократичних операціях, пов'язаних з фактичним переказом грошей або майна з США все доволі зрозуміло. Проте, можуть існувати певні вимоги до звітності щодо спадщини, якщо оголошена вартість перевищує встановлені доларові межі. Недотримання таких вимог щодо звітності може призвести до високих штрафів та, в деяких випадках, до кримінального переслідування.

Загалом, реальний процес переказу коштів або доставки / перевезення особистого майна із США до України є довготривалим. Важливо, також, бути обізнаним з OFAC (Управління з контролю за іноземними активами) - американським агентством, яке має фінансові санкції проти певних країн. У більшості випадків не повинно бути жодних проблем чи обмежень, які перешкоджають вам доставити вашу спадщину з Сполучених Штатів. Якщо ви є бенефіціаром заповіту в країні з санкціями, рекомендується звернутися до адвоката, який добре знає і має досвід роботи з керівними принципами OFAC.

Омельянчук Юрій

ТОВ "Адвокат в Європі"

+38-097-48-204-48


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хочуть купити машину, яка безпечно посипатиме дороги Волині
Наступна новина «При мені не буде ні тітушок, ні побиттів», - Савченко на сесії Волиньради
Останні новини
Схожі новини