У Дніпрі від важкого поранення в бою за Україну помер Герой з Волині

У Дніпрі від важкого поранення в бою за Україну помер Герой з Волині

28 грудня, виконуючи обов’язки військової служби та захищаючи Батьківщину, загинув житель села Жабче Олексій Аврамук 1975 року народження.

Сумну звістку повідомили в Городищенській громаді.

Водій 1 протитанкового відділення протитанкового відділення протитанкового взводу механізованого батальйону, солдат військової служби Сергій Аврамук помер 28 грудня 2022 року в лікарні міста Дніпро внаслідок важких поранень несумісних з життям, отриманих 22 грудня під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу східної околиці міста Бахмут Донецької області.

Для вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні за розпорядженням голови від 29.12.2022 року № 191/01-02 у Городищенській громаді оголошено триденну жалобу.

Завтра, 30 грудня, 0 10:30 кортеж із тілом Олексія Аврамука вирушить із Луцька у напрямку рідного Жабча, де його поховають як Героя. Жителів громади просять створити живий коридор, аби гідно зустріти та провести в останню путь нашого загиблого захисника України.

Перший висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять і слава!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через обстріли росіян Львів на 90% залишився без світла, – Садовий
Наступна новина Волинянам нагадують передати показання лічильника газу з 1 по 5 січня
Останні новини
Схожі новини