На сьогоднішній день в місті є більш важливі моменти, – Петрочук про гроші для «Ласки»

На сьогоднішній день в місті є більш важливі моменти, – Петрочук про гроші для «Ласки»
фото зі сторінки Facebook КП Ласка

На комунальному підприємстві «Ласка» не вистачає медикаментів, будівлі в аварійному стані, вольєри для собак не відповідають нормам утримання тварин.

Про це заявила директорка установи Наталія Рудь, – йдеться в сюжеті UA:Волинь.

Коментуючи ситуацію, заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук каже, що депутати поки виділяють кошти на більш важливі для міста речі. З його слів, новій директорці дали рекомендації, як навести лад у «Ласці».

«Прийняте рішення про фінансування лише зарплати. Що стосується господарської діяльності підприємства, то частину коштів вони отримують із власників тварин, за утримання тварин, надають також послуги щодо відлову тварин, щодо стерилізації. За ці кошти вони проводять всю свою господарську діяльність», – каже він.

«На сьогоднішній день є в місті більш важливі моменти, на які депутати очевидно і передбачають кошти», – додав Петрочук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Тварин помили, постригли і нагодували: у луцьку «Ласку» навідалися волонтери. ФОТО

 
КП Ласка

На комунальному підприємстві «Ласка», говорила директорка Наталія Рудь, не вистачає медикаментів, будівлі в аварійному стані, вольєри для собак не відповідають нормам утримання тварин. Коментуючи ситуацію, заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук каже, що депутати поки виділяють кошти на більш важливі для міста речі. З його слів, новій директорці дали рекомендації, як навести лад у «Ласці».

Posted by UA: Волинь on Sunday, 7 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 8 жовтня: долар та євро стрімко дешевшають
Наступна новина Твоя затишна квартира. Під Луцьком продають житло на вигідних умовах
Останні новини
Схожі новини