На весілля запросили собак. На Волині пара оригінально відзначила одруження

На весілля запросили собак. На Волині пара оригінально відзначила одруження
Весільне фото

У Нововолинську, що на Волині, на весільну церемонію молодята запросили не родичів та друзів, а собак породи акіта-іну. Святково вбрані тварини чемно перечекали усі урочистості й першими привітали молодят.

Про незвичне одруження розповідає ТСН

Молодята Оля та Олександр не повідомили ні друзям, ні навіть батькам про те, що одружуються. А от без свого Ріно та його подружки Хаті, яка належить друзям родини, весілля навіть не уявляли. Вона – з фатиновим бантиком та мереживним комірцем, він – зі святковим метеликом. Про святкове вбрання для песиків, кажуть молодята, подбали заздалегідь.

«Саша пожертвував своєю сорочкою, щоб зробити комірець, а метелик залишился з дитинства», – розповідає наречена Оля.

Святково вбрані чотирилапі улюбленці на весіллі чемно сиділи у залі і майже не видавали звуків. Тварини захоплено спостерігали, як їхні господарі одружуються, і першими вітали молодят.

Подружжя розповідає, що таких відданих собак, як Ріно та Хаті, ще треба пошукати. Вони нерозлийвода і своїх емоцій під час спільних прогулянок не стримують. «Песики і гризуться, але можуть і спати разом, і лащитися – усе, як у сім'ях», – кажуть молодята.

Читати також: «Шлюб – це танець», – психологиня Альона Юхимчук

Працівники нововолинського РАЦСу зізнаються, що таких незвичних гостей зустрічають  вперше.

«Усім було дуже приємно бачити їх тут. Вони виховані, спокійні, лагідні. Усе було дуже гарно й креативно», – зауважує начальниця Нововолиського РАЦСу Людмила Савік

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дослідження – сумнівне. Спростували інформацію про ворожість українців до євреїв
Наступна новина «Громади мусять перестати чекати, що за них хтось зробить», – депутат Волиньради Володимир Дейна
Останні новини
Схожі новини