На відремонтованій дорозі у Луцьку з'явилася яма. ВІДЕО

На відремонтованій дорозі у Луцьку з'явилася яма. ВІДЕО

У Луцьку на відремонтованій дорозі провалився асфальт.

Йдеться про перехрестя Карпенка-Карого та Дубнівської, ремонтом якого займалася івано-франківська фірма «ПБС», – повідомляє UA:Волинь

Лучанин Ігор Рицко запевняє, що майстри не дотримуються технології роботи.

«На цій межі ми бачимо, що немає ні стику, ні просмолення, нічого. Є гарна баюра, є порвані шви. Два тижні не пройшло, як провалилася яма, де заклали люки», - каже Рицко.

Директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрій Крась розповів, що тендер на 10 мільйонів гривень виграла івано-франківська фірма «ПБС».

«Є окремі відрізки дороги, де є недоліки на швах. Є гарантійні терміни, які мають виконуватися. Підрядник підписався, що воно буде там стояти 7 років, значить воно має стояти 7 років. У будь-який момент ми можемо звернутися до нього», - сказав Крась.

Читати також: На робітників, які ремонтують міст на Ковельській у Луцьку, «посипалися» перші скарги

Він додав, що підрядник виконав ще не усі роботи. Додаткові роботи на мільйон гривень будуть приймати на весні. Якщо недоліки не ліквідують – то гроші підряднику не заплатять.

 
На відремонтованій дорозі яма

У Луцьку завершили ремонт перехрестя, а через два тижні виникла яма, - розповів Суспільному волинянин Ігор Рицко. Він каже, що майстри не дотримуються технології роботи. Ми виїхали на цей відрізок дороги, аби подивитися, як його ремонтують.

Posted by UA: Волинь on Thursday, 27 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волонтеру з Волині терміново потрібна допомога
Наступна новина У луцькому ЦНАПі – новорічна фотозона з оленем. ФОТО
Останні новини
Схожі новини