На війні загинули двоє Захисників з Луцька

На війні загинули двоє Захисників з Луцька

Війна забрала життя двох лучан – Чігасова Владислава Валерійовича 26.01.1978 року народження та Гурного Андрія Володимировича 27.05.1995 року народження 

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Владислав Чігасов проходив військову службу за контрактом з 10.04.2020 року у складі військової частини на посаді помічника начальника штабу — начальника розвідки штабу механізованого батальйону.

Капітан Чігасов Владислав Валерійович, загинув 01.12.2022 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області.

Лучанин Гурний Андрій Володимирович 27.07.1995 року народження був призваний на військову службу по мобілізації 22.10.2022 року до складу  військової частини на посаду оператора протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 3 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону.

Солдат Гурний Андрій Володимирович загинув 03.12.2022 під час виконання бойового завдання  щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Білогорівка  Сєвєродонецького району Луганської області.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким.
Вічна пам’ять, честь та шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ще в одному місці встановили ятки для торгівлі сільгосппродукцією. ФОТО
Наступна новина З російського полону звільнили ще 60 Захисників України. ФОТО
Останні новини
Схожі новини