На війні загинули два Герої з Волині Богдан Янчишин і Віталій Пилипчук

На війні загинули два Герої з Волині Богдан Янчишин і Віталій Пилипчук

Захищаючи Україну від російської агресії, загинули житель селища Маневичі Богдан Володимирович Янчишин та житель села Гута Лісівська Віталій Олексійович Пилипчук.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Богдан Янчишин, наслідуючи подвиги свого дідуся, фронтовика, ветерана Другої світової війни Сищика Юхима Титовича, з перших днів рашистської агресії став на захист рідної Вітчизни. Відважно боронячи нашу землю, молодий Герой не дожив до свого 33-річчя лише 5 днів, залишивши у рідній домівці згорьованих маму Оксану Юхимівну та тата Володимира Миколайовича.

В боях за волю і незалежність України смертю хоробрих загинув 56-річний Віталій Пилипчук. Добрий, працелюбний син, чоловік, люблячий батько та дідусь відразу після початку агресії став на захист Вітчизни. Не знайти слів для втіхи для мами Ніни Олексіївни, дружини Валентини Юріївни, чотирьох діток та 2 внучок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП у Шацьку: зіткнулися автомобіль «Кіа» і мотоцикл «Вайпер»
Наступна новина У Рожищенській громаді п'яний кермувальник авто спричинив ДТП
Останні новини
Схожі новини