На війні загинули Герої з Луцька Олег Демянчук і Артем Степчук

На війні загинули Герої з Луцька Олег Демянчук і Артем Степчук

У бою з окупантами загинули лучани Олег Демянчук і Артем Степчук.

Про це повідомляє у телеграмі Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Демянчук Олег Олексійович (22.12.1982 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду навідника десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Солдат загинув 17 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Синьківка Куп'янського району Харківської області.

А лучанина Степчука Артема Васильовича (20.06.1990 року народження) призвали на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду стрільця 1 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону. Життя військового обірвалося 22 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Першотравневе Куп'янського району Харківської області.

«Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!» - зазначив Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу надзвичайники Волині врятували від вогню чотири будівлі
Наступна новина На Волині лікарку МСЕК оштрафували за отримання хабара
Останні новини
Схожі новини