На війні загинули ще троє Героїв із Волині

На війні загинули ще троє Героїв із Волині

У боях за Україну загинули троє бійців із Волині: Олександр Тихонов з Олицької громади, Сергій Огребчук із Колківської громади й Тарас Чабан із Нововолинська.

Про це повідомляють у громадах.

34-річний Олександр Тихонов – житель села Дерно. Воїн загинув 26 вересня  внаслідок поранень, отриманих під час ворожого обстрілу, у районі селища Вільшани Дворічанського району Харківської області під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Олександр Тихонов

27 вересня 2022 року, виконуючи обов’язок військової служби, під час обстрілу засобами вогневого ураження, пішов у вічність житель села Мала Осниця, 31-річний новітній Герой, старший кухар господарського відділення взводу забезпечення 3-го дивізіону артилерійської розвідки військової частини А1108, солдат – Сергій Огребчук.

Сергій Огребчук

У громаді оголошено дні жалоби. Колківська селищна рада висловлює сердечні співчуття братам та сестрам Героя, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті Героя.

Про час зустрічі Героя, дату поховання та прощання з загиблим повідомлять додатково.

Також на сході загинув нововолинець, Захисник України Тарас Чабан, 1984 року народження.

Тарас Чабан

«Висловлюю щирі співчуття родині та побратимам загиблого. Деталі щодо прибуття тіла та чину погребіння повідомлю згодом. Вічна пам’ять і вічна слава Герою!», – йдеться в дописі мера Нововолинська Бориса Карпуса.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним Героїв…

Читайте також: У боях за Україну поліг волинянин Олексій Плохушко


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські сапери вирушили на розміновування Донеччини. ФОТО
Наступна новина Біля Луцького замку виявили ще одну історичну забудову
Останні новини
Схожі новини