На війні загинув молодий поліцейський з Луцька Роман Гіренко

На війні загинув молодий поліцейський з Луцька Роман Гіренко

На війні з російськими окупантами загинув молодий поліцейський Роман Гіренко із Луцька.

23 серпня 2023 Роман Гіренко загинув під час виконання службових обовʼязків, – пише ВСН.

Страшна звістка надійшла в Луцьку громаду. Роман Гіренко більше 5 років ніс службу в поліції Волині на різних посадах, потому працював в інших установах, а після повномасштабного вторгнення пішов захищати Батьківщину. Під час виконання бойового завдання трагічно загинув 23 серпня в Донецькій області. 5 липня йому виповнився 31 рік. У Героя залишилася дружина, малолітні син та донька. 

«Надзвичайно важко і боляче повідомляти про загибель людей, яких знав особисто, з якими служили і спілкувалися  Рома Гіренко. Молодий, перспективний, амбітний співробітник поліції. Життєрадісний, з неймовірною посмішкою та блискучими очима.

З лав Головного управління Національної поліції у Волинській області став у стрій обʼєднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють»- воєнізованого підрозділу Департаменту поліції особливого призначення нового зразка, призначеного для відсічі та захисту від збройної агресії проти України. 23 серпня 2023 Роман Гіренко загинув під час виконання службових обовʼязків  Віддав своє молоде життя служінню українському народові, якому склав Присягу поліцейського.

Честь тобі, колего! Повертайся додому, Героє! Найщиріші слова співчуття дружині та родині. Без батьківської опіки залишилися малолітні син та донька. Нехай Бог дасть вам сили пережити непоправну втрату», - написала волонтерка.

Про дату та час зустрічі Романа Гіренка буде повідомлено додатково.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розшукують безвісти зниклого 68-річного чоловіка
Наступна новина На Волині знайшли ніж вікінгів
Останні новини
Схожі новини