Стало відомо про загибель на війні ще двох Захисників з Луцька

Стало відомо про загибель на війні ще двох Захисників з Луцька

Війна забрала життя лучан Олександра Гнатюка та Миколи Маргасюка. 

Сумну звістку повідомив міський голова Ігор Поліщук. 

Гнатюк Олександр Вікторович, 06.07.1984 року народження був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду водія 2 стрілецького взводу 3 стрілецької роти. Солдат загинув 25.04.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка Донецької області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Маргасюк Микола Володимирович, 27.08.1984 року народження був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду бойового медика 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.

Майстер сержант Маргасюк Микола Володимирович, загинув 26.04.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка Донецької області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким.
Вічна пам’ять, честь та шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському селі в оновленій церкві вперше молилися українською. ФОТО
Наступна новина Ще двох волинян визволили з російського полону
Останні новини
Схожі новини