На Вінниччині посадовці вимагали півмільйона хабара з бізнесмена

На Вінниччині посадовці вимагали півмільйона хабара з бізнесмена
джерело фото: img.tsn.ua

Генеральна прокуратура України спільно зі співробітниками ГУ БКОЗ СБУ затримала на отриманні чергового траншу неправомірної вигоди одного з керівників підрозділу ГУ ДФС у Вінницькій області та його поплічника.

Про це повідомляє прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган у Facebook.

Правоохоронець спільно з директором однієї з комерційних структур вимагали від керівника суб’єкта господарювання реального сектору економіки 0,5 млн грн за неперешкоджання діяльності підприємства, вирішення питання щодо закриття кримінального провадження, яке стосується діяльності вказаного підприємства. Посадові особи отримали частину хабара – а саме 5 000 дол та 48 тис грн.

У кримінальному провадженні провели обшуки, під час яких вилучили гроші, отримані як неправомірну вигоду. Крім того, зібрали інші докази, які підтверджують протиправну діяльність.

Підозрюваних затримали, їм повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинської ОДА – новий сайт
Наступна новина За півроку волиняни майже 46 тисяч разів подорожували разом із ПриватБанком
Останні новини
Схожі новини