На Волинь за час воєнного стану переїхало майже 30 релокованих підприємств

На Волинь за час воєнного стану переїхало майже 30 релокованих підприємств

Найбільше релокувалося на Волинь із Харківської області

Про це повідомили у Волинській ОВА.

За час повномасштабного російського вторгнення біля 30-ти підприємств уже фактично завершили переїзд та розпочали свою роботу у Волинській області. Деякі з них ще завершують налаштування виробництва, інші уже повноцінно працюють, підсилюючи економіку регіону та навіть налагодили експортну діяльність.

"Найбільше релокувалося у наш регіон із Харківської області. Для багатьох підприємств харківських, особливо для невеликих, це зробити було непросто, але жоден з них не пожалкував про такий вибір", – відзначає заступник начальника управління – начальник відділу економічного розвитку управління економічного розвитку, інвестицій, туризму та курортів Андрій Ткачук.

Другий за кількістю регіон, з якого релокувались на Волинь – це Донецька область.

"У нас є підприємства з Краматорська, зі Слов’янська, в нас є підприємства із Маріуполя, які знайшли на Волині свою локацію", – розповів фахівець. Також є представники бізнесу із Дніпропетровської, Запорізької, Київської областей.

Щодо галузевого спрямування, то Волинська область прийняла підприємства із переробки твердих побутових відходів, машинобудування, мікробізнеси текстильного напрямку, поліграфічного, друкарського, олійного виробництва, агрогосподарників, ІТ та консультаційний бізнес.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині рідним загиблих Героїв вручили посмертні нагороди
Наступна новина У відповідь полякам: українські перевізники заблокували трасу для польських автомобілів
Останні новини
Схожі новини