На Волині – 15 мільйонерів

На Волині – 15 мільйонерів
Фото ілюстративне

На Волині доходи за 2018 рік  понад 1 мільйон гривень задекларували 15 громадян.

Загалом податкові декларації про майновий стан і доходи за минулий рік до державних податкових інспекцій області вже подали майже 3400 волинян., – повідомляють у секторі комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.  

«Радує той факт, що до питання декларування доходів у нас вже досить відповідальне ставлення. У цьому переконує нинішня деклараційна кампанія. Саме таке свідома позиція в питанні сплати податків дедалі більше поєднує нашу країну з цивілізованим світом.  Як відомо, громадянин, котрий хоче соціально-економічного добробуту держави, не лише знає, а й сумлінно виконує обов’язок щодо декларування доходів»,  –  підкреслила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Зазначають, що громадянин сам обирає спосіб подачі декларації – особисто, або уповноваженою особою, поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Котеджі у «Струмочку»: за скільки можна купити, чим відрізняються, як виглядають. ФОТО
Наступна новина Спецтехніка з-за кордону: плюси, мінуси і допомога фахівця
Останні новини
Схожі новини