На Волині 15-річний підліток нападав на перехожих, грабував та бив до втрати свідомості

На Волині 15-річний підліток  нападав на перехожих, грабував та бив до втрати свідомості

15-річний житель села Грибовиця Іваничівського району вчинив 10 крадіжок, 6 грабежів та 5 розбоїв за що втрапив за грати на 5 років.

Судимий уже за грабежі підліток промишляв корисливими злочинами, – пише Волинь-нова.

З вересня 2017 року по квітень 2018 року він викрадав залишені без нагляду мобільні телефони у магазинах у Ковелі та в реєстратурі поліклініки в Нововолинську, продовольчі товари з торгових точок в шахтарському місті, комп’ютерну техніку з приміщень шкіл в селах Гряди, Стара Лішня та в рідному селі Грибовиця Іваничівського району.

Сам та зі спільниками юнак нападав на перехожих у Нововолинську, іноді бив їх до втрати свідомості та відбирав мобільні телефони, барсетки з цінностями і грішми.

Таким чином неповнолітній вчинив десяток крадіжок, 6 грабежів та 5 розбоїв, завдавши потерпілим матеріальних збитків на понад 80 тис. грн.

Визнавши підлітка винним у вчиненні усіх цих правопорушень, Іваничівський районний суд призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні заборонили популярні таблетки від грипу
Наступна новина У Ковелі з'явиться алея сакур
Останні новини
Схожі новини