На Волині 17-річний мотоцикліст напідпитку потрапив у ДТП. Він у реанімації

На Волині 17-річний мотоцикліст напідпитку потрапив у ДТП. Він у реанімації
Фото ілюстративне

17-річний волинянин о третій годині ночі 31 серпня потрапив до Камінь-Каширської центральної районної лікарні з важкими травмами. Він не впорався з керуванням і злетів на дорогу. Хлопця прооперували, він перебуває в реанімаційному відділенні.

Про це Суспільному повідомив виконувач обов'язків головного лікаря медзакладу Іван Долюк.

Зі слів Івана Долюка, під час огляду у юнака виявили ознаки алкогольного сп'яніння.

"У нього – закрита черепно-мозкова, забійна травма голови, забій грудної клітки, розрив печінки та внутрішньочеревна кровотеча", – повідомив медик.

Одразу після госпіталізації юнака прооперували. Наразі його стан стабільно-важкий. "Він перебуває у свідомості, орієнтований в часі. Гемодинамічні показники стабільні", – повідомив Іван Долюк.

Як повідомили в секторі комунікації поліції області, слідчі з’ясовують причини аварії. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання – обмеження волі до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода на Волині найближчими днями
Наступна новина В Україні підвищать стипендії студентам, – Денис Шмигаль
Останні новини
Схожі новини