На Волині 21-й день шукають хлопця, який на річці провалився під лід

На Волині 21-й день шукають хлопця, який на річці провалився під лід

Тіло 16-річного хлопця, який провалився під кригу на річці Стохід у селі Угли Ковельського району, шукають вже 21 день. Про це у коментарі "Волинь24" повідомив начальник прес-служби МНС у Волинській області Володимир Нестеров.

Водолази, які шукають тіло хлопчика, обстежили дно та прибережну територію річки. Однак знайти підлітка поки що не вдалось.

За словами Володимира Нестерова, станом на п'ятницю, 9 березня, пошукові роботи призупинені у зв'язку з кригою на поверхні річки. Як тільки крига розтане, роботи відновляться.

Нагадаємо, трагедія сталася в суботу, 17 лютого, близько 17 години вечора у селі Угли Ковельського району. Рідні брати гуляли вздовж берега річки Стохід. Один зі них – 2002 року народження, вирішив пройтись по кризі. Лід був затонкий, хлопець провалився і за мить зник з поля зору. 

Раніше повідомлялося, що така ж трагедія трапилась у Луцьку наприкінці січня. Пошукові роботи розпочались у той же день, однак знайти підлітка не вдалось. Тіло хлопчика шукали 15 водолазівпротягом 11 днів. Зрештою тіло знайшли приблизно за 800 метрів від місця, де дитина провалилась.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку затримали чоловіків, які вчинили вбивство на Вінниччині
Наступна новина Жінки у житті Шевченка: відверто про особисте життя поета
Останні новини
Схожі новини