На Волині 26-річний чоловік проник до сусідів і зґвалтував неповнолітню дівчину

На Волині 26-річний чоловік проник до сусідів і зґвалтував неповнолітню дівчину

Правоохоронці оголосили підозру 26-річному чоловікові, який незаконно проник у сусідське житло та зґвалтував 16-річну дівчину. Його взяли під варту

Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

За даними слідства, пізно увечері 4 лютого цьогоріч нетверезий молодик незаконно проник у сусідське житло, зайшов у кімнату 16-річної дівчини, яка спала, та долаючи опір і заподіюючи тілесних ушкоджень, зґвалтував.

26-річному жителю одного із сіл Ковельського району оголосили підозру у незаконному проникненні до житла, заподіяні тілесних ушкоджень неповнолітній та її зґвалтуванні (ч. 1 ст. 162, ч. 1 ст. 125, ч. 3 ст. 152 КК України). Суд також обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тепер волинянину загрожує від семи до дванадцяти років в'язниці.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донеччині загинув боєць з Волині Віталій Колошва
Наступна новина У Ковелі в підвалі багатоповерхівки знайшли мертвого чоловіка
Останні новини
Схожі новини