На Волині 2-річна дитина зачинилася в квартирі. ФОТО

На Волині 2-річна дитина зачинилася в квартирі. ФОТО
джерело фото: нововолинськ.com.ua

У Нововолинську 2-річна дівчинка зачинила себе у квартирі на 4-му поверсі.

Інцидент трапився 2 серпня, – пише нововолинськ.com.ua.

Бабуся, яка доглядала дитину, відійшла по справах до сусідки. Повернувшись за деякий час, спробувала відчинити двері самостійно, однак, оцінивши ситуацію, зрозуміла, що самотужки справитися не зможе.

«Дитина провела годину закрита у приміщенні. Оскільки за цей час з нею могло трапитися що завгодно, то стурбована мама звернулася до нас за допомогою. Ми відреагували на цей виклик оперативно. Приїхавши і оцінивши ситуацію, ми вирішили не зволікати. Пробрались через сушарку на балкон квартири, двері на який, були, на щастя, не замкнені. Таким чином відкрили квартиру і визволили дитину», – зазначив командир відділення Нововолинського міського відділу Управління ДСНС України у Волинській області старший прапорщик Ігор Сарай.

Мама дівчинки, яка прибігла з роботи на допомогу своїй дитині, зауважила, що такий інцидент трапився вже вдруге. Вона запевнила, що з її донькою все гаразд. За її словами все обійшлося легким переляком.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани на Світязі загубили свою дитину


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Щоб грати у футбол, шацькі лісівники відбудували стадіон. ФОТО
Наступна новина Тисячі тонн звуку й світла: у Луцьку анонсували FM Party Weekend
Останні новини
Схожі новини