На Волині 42 військовослужбовці отримають квартири

На Волині 42 військовослужбовці отримають квартири
Фото ілюстративне

13 жовтня у Володимирі відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради, яке було скликане задля розгляду лише одного проєкту рішення – «Про видачу ордерів на заселення службових жилих приміщень».

Про це інформують на сторінці міської ради.

Питання стосується 44-квартирного будинку військовослужбовців на вулиці Академіка Глушкова, котрий упродовж багатьох років стояв пусткою.

Начальник управління інфраструктури Ігор Возний поінформував членів виконкому, що рішення було підготовлене на підставі відповідного подання квартирно-експлуатаційного відділу міста Володимир-Волинський. Таким чином запропонували затвердити подання про закріплення службового житла та видати ордери на квартири 42-м військовослужбовцям.

Після одноголосно підтриманого членами виконкому рішення, міський голова Ігор Пальонка зазначив, що довгоочікувані ордери від нових службових квартир стануть справжнім подарунком військовослужбовцям до свята. Адже вручатимуть їх новоселам саме 14 жовтня під час урочистих заходів у РБК.

Читати також: На Волині побудують центр для підготовки олімпійців, паралімпійців та реабілітації військових


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудуться змагання з козацьких бойових мистецтв
Наступна новина Старт опалювального сезону у Луцьку затягнувся. Чому
Останні новини
Схожі новини