На Волині 87 шкіл працює без укриття

На Волині 87 шкіл працює без укриття

У Волинській області діти 87 шкіл вчаться без можливості перейти у сховище. Серед основних причин, чого в закладі освіти не встановлять укриття – брак грошей та технічного забезпечення

Про це повідомили у Волинській обласній військовій адміністрації.

Там зазначають, що серед основних причин чому сховища не працюють є відсутність технічного обладнання та фінансування. Крім того, в очному режимі працює 349 шкіл, це 65% загальної кількості закладів. У минулому навчальному році в такому режимі працювало лише 160 закладів освіти – 29 %. 

Дистанційне навчання організували у 37 закладах, це 7%. Відповідно, в минулому навчальному році дистанційно працювало 155 закладів – 28%. За змішаною формою на Волині сьогодні функціонує 149 закладів освіти 28 %.

Разом з тим, сьогодні у звичному режимі навчається 104,8 тис. здобувачів освіти, це 74,3 % загальної кількості учнів, дистанційне навчання проходить у 4,7 тис. учнів, це 3,3 %; у змішаному форматі навчається 31,6 тис. дітей, це 22,4 %.

Загалом укриття в області мають близько 1000 закладів освіти, в тому числі 528 – об’єкти загальної середньої освіти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин отримав 6 років вʼязниці за збут психотропів та наркотичних засобів
Наступна новина На волинському пункті пропуску знепритомнів перевізник
Останні новини
Схожі новини