На Волині батьки не пускають дітей на навчання, поки в селі не почнуть будувати нову школу. ВІДЕО

На Волині батьки не пускають дітей на навчання, поки в селі не почнуть будувати нову школу. ВІДЕО

Батьки учнів школи села Стобихівка Камінь-Каширського району вирішили не пускати своїх дітей з 3 вересня до школи.

Про це Суспільному Волині розповів Сергій Сухацький, він очолює батьківський комітет.

Каже: втомилися чекати, коли в селі почнуть будувати нову школу.

У двох приміщеннях (в старій школі та сільському клубі) у 9-класних кімнатах мають розміститися більше 250 учнів. Нині діючі приміщення затісні для такої кількості школярів.

З 3 вересня діти мали вчитися у декілька змін.

Читати також: Знання ціною життя: чому на Волині діти бояться ходити до школи. ВІДЕО

28 серпня з батьками школи зустрівся голова облдержадміністрації Олександр Савченко. Він, перебуваючи у Стобихівці в квітні 2018 року, пообіцяв селянам, що до 1 вересня цього року у їхньому селі почнуть зводити нову школу. Роботи так і не розпочалися.

Цього дня до селян голова ОДА приїхав з новим проектом. Батьки кажуть: не пустять дітей до школи, поки в селі не почнуть будувати нову.

 
Батьки вирішили не пускати з 3 вересня дітей на навчання, поки в селі не почнуть будувати нову школу.

Батьки учнів школи села Стобихівка Камінь-Каширського району вирішили не пускати своїх дітей з 3 вересня до школи. Про це нам розповів Сергій Сухацький, він очолює батьківський комітет. Каже: втомилися чекати, коли в селі почнуть будувати нову школу. У двох приміщеннях ( в старій школі та сільському клубі) у 9-ти класних кімнатах мають розміститися більше 250 учнів. Нині діючі приміщення затісні для такої кількості школярів. З 3 вересня діти мали вчитися у декілька змін. Учора з батьками школи зустрівся голова облдержадміністрації Олександр Савченко. Він перебуваючи у Стобихівці в квітні 2018 року, пообіцяв селянам, що до 1 вересня цього року у їхньому селі почнуть зводити нову школу. Роботи так і не розпочалися. Учора до селян голова ОДА приїхав з новим проектом. Батьки кажуть: не пустять дітей до школи, поки в селі не почнуть будувати нову.

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Wednesday, 29 August 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ідеальне житло для сім'ї: «Інвестор» зводить неймовірні таунхауси неподалік Луцька
Наступна новина Показали жахливий стан дитячого майданчика у Луцьку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини