Ідеальне житло для сім'ї: «Інвестор» зводить неймовірні таунхауси неподалік Луцька

Ідеальне житло для сім'ї: «Інвестор» зводить неймовірні таунхауси неподалік Луцька

Неподалік Луцька у селі Струмівка будівельна компанія «Інвестор» розпочала зводити будинки у житловому комплексі «Струмочок 2».

За два роки тут постане 118 таунхаусів та 9 котеджів, а також на території комплексу будуть багатоквартирні будинки на близько 140 осель.

У ЖК «Струмочок 2» будуватимуть комфортні таунхауси площею 119 кв.м., 127 кв.м. та 130 кв.м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильні таунхауси під Луцьком: «Інвестор» почав будівництво нового житлового комплексу. ФОТО

Стіни зводитимуть із червоної керамічної цегли, яка відзначається міцністю та довговічністю, гарною звукоізоляцією та хорошою теплопровідністю.

Фасад утеплюватимуть пінополістирольними плитами та мінеральною ватою. Крім того, встановлять металопластикові вікна з двокамерними склопакетами та енергозберігаючим склом, яке не пропускатиме холод взимку, а влітку допоможе зменшити витрати на кондиціонування.

Варто зауважити, що опалення у кожній оселі буде індивідувальне, а всі будинки – під’єднані до центрального водопостачання, каналізації та матимуть газопостачання.

Ці таунхауси – вдалий вибір для сімей з дітьми, адже у квартирах є по три-чотири кімнати, а у яких площа 119 кв.м. – ще й велика дитяча кімната.

У ЖК «Струмочок 2» для малечі біля будинків також облаштують територію під майданчик, футбольне та баскетбольне поле з біговими доріжками, посадять сквер, а ще планують робити приміщення з тренажерами та душовими кабінками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затишне житло у передмісті Луцька: «Інвестор» зводить сучасні таунхауси

До слова, на території житлового комплексу буде охорона та відеонагляд.

Наразі будівельна компанія продає 24 таунхауси, ціни на які будуть різнитися залежно від наповнення. Житло з чистовою стяжкою, гіпсовою штукатуркою, теплою підлогою коштує 450 $ за кв.м., а без них – 395 $ за кв.м.

За 100 % оплати діятиме знижка – 20 доларів на одному квадратному метрі. Якщо людина не може оплатити всю вартість, вона може відтермінувати платежі до червня 2020 року за умови, що сплатить перший внесок 25 %.



Якщо ви хочете мешкати в одному з цих таунхаусів, звертайтесь у відділ продажів за телефоном:

096 030 20 10

або ж за адресою:

м. Луцьк, вул. Коперника, 13в

Сайт: www.investor.lutsk.ua

E-mail: [email protected]

Facebook: facebook.com/investorlutsk/

Instagram: bud.investor


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли буде перший дзвінок у Володимирі
Наступна новина На Волині батьки не пускають дітей на навчання, поки в селі не почнуть будувати нову школу. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини