У Луцьку бракує патрульних

У Луцьку бракує патрульних
Джерело фото: 5 канал

У Луцьку на патрулювання вулиць виїжджає вісім екіпажів патрульних замість дванадцяти, адже у місті не вистачає патрульних.

Про це йшлося 25 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, – пише ІА Волинські новини

Як розповів представник управління патрульної поліції у місті Луцьку Сергій Бадалян, наразі є 30 осіб особового складу, зокрема сюди входять екіпажі, які патрулюють Луцьк та траси, серед яких дорога Устилуг-Луцьк-Рівне.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинян кличуть в поліцію: які посади і зарплати пропонують

«Є проблема недоукомплектування особового складу, а саме 29%. Це саме тих поліцейських, які патрулюють місто. Зараз проводиться відбір кандидатів, які проходять навчання. Проводиться агітаційно-роз’яснювальна робота серед населення», - зазначив Сергій Бадалян.

З його слів, в 2018 році звільнилося 47 чоловік, п’ятеро перевелись в інші органи національної поліції. Також він наголосив, що в середньому Луцьк патрулює 7-8 екіпажів замість 12.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в лісі заблукали грибники
Наступна новина У Луцьку зловили на хабарі інспектора патрульної поліції
Останні новини
Схожі новини