На Волині будуть популяризувати військову службу

На Волині будуть популяризувати військову службу

Командир військової частини Національної гвардії України підполковник Гуртовський Василь Васильович провів зустріч з секретарем Луцької міської ради Пустовітом Григорієм Олександровичем.

Про це повідомляє видання «Волинь».

Під час зустрічі визначилися з місцем проведення концерту  за участю Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України у місті Луцьку, який відбудеться 12 лютого.

Мета зустрічі - обговорення проведення іміджево-агітаційних заходів із популяризації проходження служби в Національній гвардії України. В ході бесіди піднімали питання щодо проведення агітаційних заходів із залученням військового оркестру та показом відеороликів на території міста Луцька, наданні допомоги щодо виділення вільних площин-білбордів для соціальної реклами, проведенні військово-патріотичного виховання молоді.

«В цей складний для нашої держави час міська влада неабияк зацікавлена в популяризації військової служби за контрактом. Обіцяємо зробити все від нас залежне, питання виділення площ під агітаційні матеріали обговоримо на найближчій сесії», - зазначив секретар Луцької міської ради, Григорій Пустовіт.

Також під час зустрічі визначилися з місцем проведення концерту  за участю Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України у місті Луцьку, який відбудеться 12 лютого.

«В ході обговорення вдалося налагодити співпрацю з Луцькою міською радою. Дякую Вам за розуміння та співпрацю. Запрошуємо Вас, Григорій Олександрович, та колектив Луцької міської ради відвідати концерт Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України!», - зазначив командир військової частини 1141, підполковник Василь Гуртовський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За останній тиждень на Волині 10 випадків захворювання на кір
Наступна новина Волинянин, який штахетою убив дружину, отримав 9 років в'язниці
Останні новини
Схожі новини