Волинянин, який штахетою убив дружину, отримав 9 років в'язниці

Волинянин, який штахетою убив дружину, отримав 9 років в'язниці

9 років позбавлення волі отримав волинянин, який штахетою убив дружину.

Про це повідомляє Волиньпост з посиланням на портал Судова влада України.

Так, суд установив, що обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 121 КК України, оскільки заподіяв своїй дружині умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило її смерть.

Суд узяв до уваги ступінь тяжкості та суспільну небезпеку злочину, а також обставини його вчинення. Також врахували особу винного, зокрема його негативну характеристику за місцем проживання. Крім того, те, що свою винуватість у вчиненому він визнав лише частково, не може свідчити про його щире каяття у скоєному, – зазначають в публікації.

Суд врахував наявність чотирьох дітей, відсутність пом’якшуючих покарання обставин та наявність обтяжуючої покарання обставини – вчинення злочину в стані алкогольного сп’яніння.

Вирок не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку. До набрання вироком законної сили суд залишив раніше обраний запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, 11 листопада 2017 року житель села Фаринки Камінь-Каширського району побив свою дружину. Внаслідок отриманих травм мати чотирьох маленьких дітей померла, на місці події.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині будуть популяризувати військову службу
Наступна новина У волинянина вкрали пенсію, поки той йшов до банкомату
Останні новини
Схожі новини