На Волині через аварії з мотоциклістами постраждало двоє людей

На Волині через аварії з мотоциклістами постраждало двоє людей
Аварія за участю мотоцикліста. Фото ГУНП у Волинській області

На Волині 28-го березня трапилось дві аварії з мотоциклістами. У них постраждало двоє людей – 71-річна жінка та 72-річний чоловік.

Про це 29-го березня повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області.

Учора, близько 16:00, ДТП трапилася на одній із вулиць Горохова. 18-річний місцевий мешканець на мотоциклі «Lifan» не вибрав безпечної швидкості й наїхав на 71-річну пенсіонерку, яка переходила дорогу по пішохідному переході. Жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження й госпіталізована до відділення реанімації.

Цього ж дня, близько 17:00, на дорозі сполученням село Борохів – місто Ківерці водій мотоцикла «Suzuki» зіткнувся з велосипедистом – 72-річним ківерчанином. Чоловік травмувався, його ушпиталили.

У поліції розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Нині проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини подій.

Читати також: На Волині спіймали 7 п’яних водіїв. Їхні авто можуть передати ЗСУ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку 84-річний дідусь передав 5 тисяч гривень на допомогу військовим
Наступна новина Сьогодні у Луцькому районі будуть знешкоджувати вибухівки з Другої світової війни
Останні новини
Схожі новини