На Волині чоловік кидався з ножем на перехожих

На Волині чоловік кидався з ножем на перехожих
фото ілюстративне, джерело: radviliskiokrastas.lt

На Волині чоловік без місця реєстрації та раніше судимий зухвало наносив тілесні ушкодження іншим людям.

Вирок злочинцю виніс Ковельський міськрайонний суд Волинської області 13 червня, – пише Конкурент.

Так, біля 21:30 години 23 жовтня 2017 року на залізничній зупинці станції «Чевель», що поруч із селом Чевель Старовижівського району Волинської області, чоловік ігнорував елементарні норми і правила поведінки, моральності, добропристойності.

Із метою самоствердження за рахунок приниження інших осіб, грубо порушивши громадський порядок з особливою зухвалістю та з мотивів явної неповаги до суспільства, із застосуванням заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень ножа став наздоганяти пасажирів для нанесення таких ушкоджень. Після чого безпричинно наніс два удари ножем в ділянку стегна ноги потерпілого, заподіявши йому легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров'я, – йдеться в публікації.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину за інкримінованим обвинуваченням визнав повністю і попросив у потерпілого вибачення, однак від дачі показань відмовився.

Суд ухвалив обвинуваченого визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 КК України, і за цим законом призначити йому покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Громаді на Волині повернуть ставок за 6,6 мільйона
Наступна новина На місці калюжі-озера в Луцьку залишилася «гора» бруду . ФОТО
Останні новини
Схожі новини