На Волині діти напилися до втрати свідомості

На Волині діти напилися до втрати свідомості
джерело фото: meddynasty

Двоє дівчаток вживали алкоголь, у результаті чого одна втратила свідомість.

Про це повідомляють у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, до диспетчерської центру ЕМД надійшов виклик про те, що в одному із сіл області на березі ставка знайшли двох дітей без свідомості. Оскільки була ймовірність утоплення, на місце події терміново виїхали дві бригади ЕМД.

На місці медики виявили двох дівчаток віком 10 та 11 років, одна з яких була без свідомості. При обстеженні дітей медики почули різкий запах алкоголю. Згодом одна з дівчаток, яка була у свідомості, зізналася, що вона із сестрою вживала алкоголь, а тоді вони пішли на берег ставка спати.

Медики негайно надали необхідну медичну допомогу і негайно транспортували дітей до лікувального закладу. Оскільки автомобілям ЕМД потрібно було подолати відстань близько 40 кілометрів, чергових медиків лікарні попередили завчасно. Ще до приїзду екстреної медичної допомоги лікарі реанімаційного відділення вже чекали на приймальному відділенні. Про випадок повідомили в поліцію.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині на хлопця напали та покусали шершні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У 27-му школу купили меблі. ФОТО
Наступна новина День Незалежності в Луцьку: програма заходів
Останні новини
Схожі новини