На Волині для 22 дітей-сиріт придбають житло

На Волині для 22 дітей-сиріт придбають житло

Цього року Волинь отримала 6,9 мільйонів гривень державної субвенції на придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Відтак, за рахунок державних коштів цього року очікують придбати 16 квартир для 22 осіб з числа дітей-сиріт, – повідомляють у відділі інформаційної політики Волинської ОДА. 

Слід також зазначити, що в рамках реалізації обласної цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, уже придбано 8 квартир та будинків для 11 дітей-сиріт. Ще для 4 осіб – придбають до кінця року. Разом із тим, проводять ремонтні роботи у житлових приміщеннях, які належать на праві власності, 18 дітям та особам з цієї категорії.

До слова, обласна цільова соціальна Програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа діє на Волині з 2012 року. У 2012-2016 роках освоєно кошти у сумі 16 млн 156 тис. грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Виклики лікаря додому – це пережиток радянської системи», - головний медик Луцька
Наступна новина У Луцьку студенти вийшли на мітинг за пільговий проїзд у маршрутках. ФОТО
Останні новини
Схожі новини