На Волині дві пари молодят віддали подаровані на весілля гроші на благодійність

На Волині дві пари молодят віддали подаровані на весілля гроші на благодійність

У Нововолинську у вересні дві пари вирішили спрямувати подарункові кошти з весілля на благодійність. Одні з молодят віддали гроші на забезпечення тварин кормом, а інша пара – зібрала 10 тисяч гривень на ЗСУ, пповідомляє Буг.

Наречені Ілона та Влад попросили гостей подарувати їм корм для тварин та завезли його до чотирилапих. А молодята Катерина та Богдан виступили з проханням, щоб друзі під час вітання задонатили на ЗСУ та передали кошти місцевим волонтерам.

Як розповіла у фейсбуці Наталія Камишнікова, пара зіграла весілля 2 вересня, а наступного для на хутір прибув бус, завантажений пакетами корму для собак та котів.

А 9 вересня взяла шлюб пара Богдан і Катерина Гольчук. Молодята передали волонтеру Євгенію Недищуку 10 тисяч гривень на підтримку військових.

“Молодята виступили з ініціативою, щоб гості замість квітів під час вітання робили донати на ЗСУ. Захоплююся їхнім рішенням і вважаю це достойним прикладом для наслідування”, – розповів волонтер.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сім'я священника з Волині вирощує овочі, фрукти і кавуни
Наступна новина Прикордонник з Волині розповів про бої під Авдіївкою
Останні новини
Схожі новини