На Волині горіли два житлові будинки

На Волині горіли два житлові будинки

Минулої доби волинські рятувальники ліквідували 3 пожежі.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

8 жовтня підрозділи служби 101 Волині ліквідували 3 пожежі. О 10:21 надійшло повідомлення про загорання у житловому будинку в с. Нехвороща Зимнівської громади Володимирського району. Ліквідували пожежу та запобігли знищенню оселі вогнеборці 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та команда місцевої пожежної охорони с. Бубнів. Ймовірна причина - коротке замикання електромережі. Вогнем пошкоджено частково перекриття та оздоблення стін, речі домашнього вжитку.

Вечірньої пори виникло дві пожежі в Ковельському районі. В селищі Заболоття через недолік конструкцій пічного опалення загорілась літня кухня. Вогонь загасили рятувальники 14-ї ДПРЧ смт Ратне та команда місцевої пожежної охорони с. Заболоття.

В с. Дубечне з цієї ж причини виникла пожежа в житловому будинку. Рятувальники 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка та вогнеборці села Дубечне оперативно ліквідували пожежу – вогонь встиг пошкодити тільки перекриття.

Читайте також: На Волині горів житловий будинок


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП на Волині: рятувальники деблокували з-під автомобіля жінку без ознак життя
Наступна новина До Луцька з Харківщини евакуювали жителів геріатричного пансіонату. ФОТО
Останні новини
Схожі новини