На Волині горів житловий будинок

На Волині горів житловий будинок

Минулої доби рятувальники загасили три пожежі, що трапилися на території Волинської області.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

1 вересня на Волині трапилося три пожежі – на території Локачинської селищної громади та у місті Ковелі. Вогонь загасили рятувальників пожежно-рятувальних підрозділів та працівників місцевої пожежної охорони.

Зокрема, жителі села Колпитів Локачинської громади двічі викликали рятувальників.

Близько 10-ї години загорівся дерев’яний житловий будинок на вулиці Веселій. Об 11:45 пожежу ліквідували рятувальники 9 ДПРЧ м. Горохів, 15 ДПРЧ смт Локачі та вогнеборці місцевої пожежної команди села Привітне. За попередніми даними, пожежа, внаслідок якої знищений дах, пошкоджене перекриття, побутова техніка й хатні речі, трапилася через коротке замикання електромережі.

Читайте також: Влучила блискавка: на Волині загорілася будівля

О 15:46 до села Колпитів знову спрямували рятувальників 9 ДПРЧ та працівників МПО села Привітне – горіли грубі корми в тюках на території приватного домогосподарства. О 16:24 горіння ліквідували. Імовірно, пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Цього ж дня рятувальники 4 ДПРЧ міста Ковеля загасили пожежу в цегляній господарській споруді на вулиці Г. Тютюнника в Ковелі. За попередніми даними, пожежу спричинило коротке замикання електромережі.

Читайте також: Біля Ковеля горіла трава


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинських дорогах герметизують тріщини
Наступна новина На Волині за місяць зробили понад 10 тисяч закордонних паспортів
Останні новини
Схожі новини