На Волині госпіталізували підлітка, який намагався розібрати старий боєприпас

На Волині госпіталізували підлітка, який намагався розібрати старий боєприпас

На Волині 14-річний хлопець знайшов у полі старий боєприпас, приніс його додому і намагався розкрутити. Натомість боєприпас вибухнув і травмував підлітка

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Нещасний випадок трапився у неділю, 8 жовтня, у селі Березовичі Володимирського району. У полі неподалік села 14-річний хлопець знайшов вибухонебезпечний предмет часів Другої світової війни.

«Хлопець приніс його додому й спробував розібрати. У результаті механічного впливу предмет детонував і хлопець отримав травми обох ніг. З переломом правої ноги та рваними ранами лівої підлітка госпіталізували», – йдеться у повідомленні.

Наразі постраждалий перебуває під наглядом лікарів. Загрози його життю та здоров’ю немає. Деталі інциденту з’ясовує поліція.

У ДСНС закликають мешканців Волині не зачіпати старих боєприпасів, оскільки це може бути небезпечно. Натомість просять у таких випадках звертатись за номерами 101 або 102.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Переселенка втекла від війни на Волинь, а повернулася у Грозу на Харківщину, щоб поховати пів родини
Наступна новина Запчастини для плит: причини їх поломки
Останні новини
Схожі новини