На Волині легковик зіткнувся з трактором. ФОТО

На Волині легковик зіткнувся з трактором. ФОТО

На Волині сталися три аварії з потерпілими. Поліція встановлює обставини ДТП в місті Володимирі, Володимирському та Горохівському районах.

Як інформує пресслужба поліції Волині, 1 травня, на автодорозі сполученням Нововолинськ – Іваничі автомобіль ВАЗ – 2114 зіткнувся із трактором Jinma JM-246E. За кермом легковика перебував 56-річний житель Володимирського району. Попередньо встановлено, що керманич не переконався у безпечності здійснення обгону та зіткнувся з трактором, під керуванням 53-річного жителя цього ж району.

Внаслідок ДТП тракториста з тілесними ушкодженнями госпіталізували. Водій автомобіля ВАЗ також травмувався, від госпіталізації відмовився.

Цього ж дня на вулиці Сокальська у Володимирі 47-річний місцевий житель керуючи мотоциклом Delta, в’їхав у паркан, а на Горохівщині нетверезий 30-річний мотоцикліст врізався в електроопору, його госпіталізували.

За цими фактами слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України, відповідно. Триває перевірка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині минулої доби в пожежах згоріли чоловік і жінка
Наступна новина У ДТП загинуло двоє пасажирів: судитимуть волинянина, який пустив за кермо п'яного сина
Останні новини
Схожі новини