На Волині лише 24 автомобілі «швидкої допомоги» відповідають держстандартам

На Волині лише 24 автомобілі «швидкої допомоги» відповідають держстандартам

На Волині виїжджає на виклики 72 бригади швидкої допомоги, але більша частина з них їздить на автомобілях, які не відповідають державним стандартам України. Автівок, які відповідають нормам, є лише 24.

Про це в програмі «Актуально» розповів медичний директор з оперативної роботи Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Абрамов, повідомляє 12 канал.

Медичний директор каже, що 16 автівок з тих 24, які відповідають нормам, були куплені у 2020 році на зекономлені «ковідні гроші», які в інших областях витратили на доплати працівникам.

«У нас кризова, критична ситуація була з санітарними автомобілями. У нас бригади не виїжджали, бо не було на чому їздити. Станом на 2020 рік у нас було більше 40-ка автомобілів УАЗів. Добре, що зараз ми отримали нові машини, але їх недостатньо, аби повністю відмовитись від таких старих автомобілів», – каже Андрій Абрамов.

Читати також: Нові правила виклику «швидкої». Як це працює на Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Кіборги – це люди, які залишилися там». Спогади волинянина, який боронив Донецький аеропорт
Наступна новина Не продавати шкарпетки в супермаркетах під час локдауну – це прохання бізнесу, – Ляшко
Останні новини
Схожі новини