На Волині на коронавірус захворіли ще двоє водіїв «швидкої»

На Волині на коронавірус захворіли ще двоє водіїв «швидкої»
Фото ілюстративне

На коронавірус захворів водій швидкої з Нововолинська, 72-річний батько якого теж був заражений і декілька днів тому помер у Волинській обласній інфекційній лікарні. Також коронавірус виявили у ще одного водія зі Старовижівського району, який тісно контактував з померлим від коронавірусу колегою.

Про це повідомив директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль, пише ІА Волинські Новини

Він зазначив, що водія з Нововолинська госпіталізували в п’ятницю, а 13 квітня перевезли у Волинську обласну клінічну лікарню через легеневу недостатність, яка почала розвиватись. Батько хворого був також заражений коронавірусом, він помер у Волинській обласній інфекційній лікарні 11 квітня.

Також позитивний результат показав тест ще одного водія швидкої зі Старовижівського району та його матері. Відомо, що чоловік тісно спілкувався зі своїм колегою – теж водієм швидкої, який помер 3 квітня, адже разом вони ремонтували автомобіль. 

«13 квітня нашими бригадами в Боголюби доставили трьох хворих. Для перевезення задіяли бригади з Луцька, Володимир-Волинська і Нововолинська. Один пацієнт був у тяжкому стані і перебував на штучній вентиляції легенів», – зазначив Володимир Шмаль.

Нагадаємо, станом на ранок 14 квітня на Волині зареєстрували 80 підтверджениих випадків COVID-19.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у Луцьку замовити паску?
Наступна новина Як волинянам зареєструватися в центрі зайнятості
Останні новини
Схожі новини