На Волині будуть давати безкоштовне поселення безпритульним

На Волині будуть давати безкоштовне поселення безпритульним

Терцентр соціального обслуговування Володимир-Волинського району хоче впровадити нову соціальну послугу, що має на меті допомогти людям, які тимчасово залишилися без дому. 

Про це розповіла директор територіального центру соціального обслуговування у селі Льотниче Володимир-Волинського району Любов Столярчук, пише ВолиньPost.

Читайте також: «Вчіться вбивати за Україну, а не вмирати». Репортаж з військових навчань на Волині. ФОТО

Жінка повідомила, що терцентр має намір розширювати свої послуги. Зокрема, хочуть обладнати приміщення для надання послуг підтриманого проживання. Там, за словами директора, зможуть отримувати допомогу люди, які опинилися у складній ситуації та потребують тимчасового житла, зокрема, переселенці та діти з інтернатних структур, які знаходяться у пошуках роботи. 

Окрім того, сім’ї, які хочуть виїхати на деякий час за кордон, приміром на відпочинок, зможуть залишати в установі дідусів та бабусь на 2-3 тижні та бути впевненими, що за ними доглянуть. 

Читайте також: Показали, як волинянин виживав у «Хаті на тата». ВІДЕО

Послуги з підтриманого проживання будуть надаватися на безоплатній основі. Проте передбачається, що користуватися послугою підтриманого проживання особа зможе не більше, аніж півроку. 
Зараз, за словами Любові Столярчук, у терцентрі готують відповідний проект, аби отримати фінансування на її реалізацію. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гурт «Фіолет»: спогади у фото
Наступна новина Водій луцької маршрутки відмовився везти дитину через надірвану купюру
Останні новини
Схожі новини