На Волині не вистачає зупинок. ВІДЕО

На Волині не вистачає зупинок. ВІДЕО

Волиняни нарікають на перевізників, що маршрутні автобуси не зупиняються там, де хочеться людям. Свої скарги вони адресують в департамент інфраструктури облдержадміністрації. Там кажуть, що готові допомогти фінансово, але за умови співфінансування з місцевих бюджетів.

Водночас, чиновник зазначає, що навіть за великої кількості звернень автобуси ставати біля кожного стовпа не будуть − є визначена кількість зупинок на певний проміжок дороги.

Вартість простої сільської зупинки − близько п’ятдесяти тисяч гривень. Це разом із виготовленням документації та будівельними роботами.

Щодо магістральних зупинок, то їх встановлюють разом із капітальним ремонтом. На трасі "Луцьк-Львів" 25 укриттів збудували з нуля, решту відремонтували. Також облагородять усі зупинки на дорозі Луцьк-Володимир-Волинський. Уся необхідна інформація щодо цього зібрана.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звільнені з полону терористів волиняни виїхали додому
Наступна новина У ЖБК «Британія Hall» продовжуються зовнішні роботи. ФОТОЗВІТ
Останні новини
Схожі новини